Vági Krisztina a nagycsaládosok új elnöke

Mészáros Lászlóné Vági Krisztina elképzeléseit már az egyesület új székhelyén valósíthatja meg.

A nagycsaládosok karácsonyváró rendezvényén tartott rendkívüli közgyűlésen Szilágyiné Bella Margit két évtized után leköszönt a háromszáz tagcsaládot számláló Nagycsaládosok Egyesülete Orosháza (NEO) elnöki tisztségéről. Helyét Mészáros Lászlóné Vági Krisztina vette át, akit az egyesülethez való kötődéséről és terveiről kérdeztünk.

Mióta tagja az egyesületnek, milyen feladatokat látott el eddig?

– Mintegy tíz éve vagyok tagja az egyesületnek, ahol elsősorban rendezvényeken a háttérfeladatokat végeztem.

Hogyan fogadta a felkérést a vezetői tisztség ellátására?
Vági Krisztina
Vági Krisztina

– Nagy megtiszteltetés volt számomra a felkérés. Az előző elnök, Szilágyiné Bella Margit egyre inkább bevont a munkálatokba. Megtudtam tőle, hogy ötleteimmel keltettem fel a figyelmét. Később részt vettem az egyesületi képzéseken is, így egyre nagyobb rálátásom volt a szervezet munkájára, feladataira, mindennapjaira.

Milyen tervei, céljai vannak?

– Célom, hogy folytassam elődöm kiváló munkáját és zökkenőmentesen működjön továbbra is az egyesület, amihez garancia a remek csapat, melynek szakértelme bizonyított. Folytatni szeretném a már meglévő és sikeres programokat, rendezvényeket. A saját kapcsolatrendszerem segítségével is bővíteni és még színesebbé szeretném tenni a lehetőségek körét az egyesület számára. Mindezek megvalósításához remek helyet nyújt majd a későbbiekben az új egyesületi házunk, az Ady Endre utcai volt óvoda épülete, aminek felújítási és állagmegóvási munkálatait önkéntesek bevonásával igyekszünk megvalósítani. A jövőben egyre inkább nyitott kapukkal és rendszeres programokkal várjuk tagjainkat. A fiatalok számára egy közösségi terem, a kisebbeknek játszószoba és udvari játszótér kialakítását tervezzük. Mivel a régió befogadó egyesülete vagyunk, így akár régiós találkozónak is otthont adhat egyesületi házunk.

Forrás: OrosCafé

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux