Süli Zsolt Orosháza új tűzoltó parancsnoka

A szakember a katasztrófavédelemtől érkezik az orosházi tűzoltók élére.

Hajdú Péter alezredes nyugdíjba vonulása után megüresedett a poszt az orosházi tűzoltóparancsnokság élén. Megbízott vezetőnek Lászik Gábort nevezte ki a testület, és pályázatot írtak ki a posztra

Az új parancsnok, Süli Zsolt
Az új parancsnok, Süli Zsolt

Két érvényes pályázat érkezett: Lászik Gábor őrnagy és Süli Zsolt százados adta be elképzeléseit, melyről a képviselő-testület zárt ülésen határozott február 4-én. Az ülés után dr. Dancsó József polgármester jelentette be a döntést.
– A képviselő testület 2011. február 15-től határozatlan ideig Süli Zsolt századost választotta meg az orosházi tűzoltóság parancsnokának. Az addig hátralévő napokban Lászik Gábor őrnagy úr marad a megbízott parancsnok.

A döntés után telefonon értük el Süli Zsoltot, aki jelenleg a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági felügyelője.
– 35 éves vagyok, jelenleg hivatásom miatt Békéscsabán élek, de hamarosan családommal együtt Orosházára költözöm. 15 éve szolgálok tűzoltóként, ebből 12 évet voltam Mezőkovácsházán, ahol vonulós tűzoltóként kezdtem a pályám, majd végigjártam a ranglétrát. Három éve dolgozom a megyei katasztrófavédelem kötelékében. Orosházán először is meg szeretném ismerni a teljes állományt, és folyamatosan átveszem a feladatokat.

Forrás: OrosCafé

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux