Almenü

Képviselő-testületi-, bizottsági munka

A hatályos önkormányzati rendeletek címmutatója a hatályos önkormányzati rendeletek felsorolását tartalmazza. A hatályos és egységes szerkezetbe foglalt szövegű önkormányzati rendeletek megtekinthetők a Nemzeti Jogszabálytár http://njt.hu/ honlapján.

Az önkormányzati rendelet hatályos szövegének megkereséséhez először az „önkormányzati rendeletek” menüre kattintson, majd a megjelenő űrlapon válassza ki a megyét és a település nevét. Az űrlapon még írja be az önkormányzati rendelet megalkotásának évét és a rendelet számát. A találatok megjelenítéséhez használja a Keresés gombot. A rendelet címére kattintással az önkormányzati rendelet hatályos szövege olvasható.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendeletek hiteles szövegeinek a képviselő-testületi ülés jegyzőkönyveinek mellékleteit képező papíralapú kihirdetett rendeletek minősülnek.
A határozatok között a nyilvános képviselő-testületi határozatok olvashatók, melyek hiteles szövege a papíralapú képviselő-testületi ülések jegyzőkönyveiben találhatók. Az előterjesztések között a nyilvános képviselő-testületi ülések előterjesztési anyagai olvashatók

Hatályos önkormányzati rendeletek címmutatója (aktuális állapot): lista nézet

Keresés a képviselő-testületi-, bizottsági anyagokban, rendeletek… között

Rendeletek | Határozatok | Előterjesztések | Képviselő-testület üléseinek jegyzőkönyvei | Bizottságok üléseinek jegyzőkönyvei

Kezdőlap – magazin Fórumok Képviselő-testületi-, bizottsági munka

This category contains 949 topics, and was last updated by  Admin 2 hete, 1 napja indult.


Keresés a képviselő-testületi-, bizottsági anyagokban, rendeletek… között

Top http://www.oroshaza.hu/wp-content/plugins/wp-accessibility/toolbar/css/a11y-contrast.css