Almenü

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság Magyarországon 2005 óta létezik, budapesti székhelyű, országos hatáskörű autonóm közigazgatási szerv, amelyet speciális feladatokkal ruház fel a diszkrimináció elleni küzdelemben az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló 2003. évi CXXV. törvény.

Content imageContent image

Katasztrófavédelmi
tájékoztató

Az utóbbi időben megnövekedett a csatorna építések kapcsán a földgáz elosztóhálózatokban bekövetkező balesetek (vezetékrongálások) száma. Mit tegyünk, ha megrongálódott a gázelosztó vezeték?

Content image

Tervezett áramszünetek listája

December hónapra tervezett feszültségmentesítésre vonatkozó információk. Az érintett fogyasztók plakátokon is értesítve lesznek az áramszolgáltató által (15 nappal az áramszünetet megelőzően). Kisfeszültségű hálózatok átépítése, valamint transzformátor állomások átépítése zajlik, amely feszültségmentesítést igényel az érintett területeken.

Gallyazási munkálatok

Értesítem, hogy Orosháza város közigazgatási területén az NKM Áramhálózati Kft megbízásából a Feed Org Bt. munkatársai, mint szerződött gallyazó partner a nagy-, közép-, és kisfeszültségű szabadvezetéki hálózatok nyomvonalai mentén gallyazási munkálatokat végeznek, mely során a hálózatok biztonsági övezetébe nőtt fa vagy egyéb növényzet eltávolításra kerül.

Felhívás – Téli szünidei déli meleg főétkezés

Központi jogszabály alapján a hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek, Orosháza Város Önkormányzatának döntése alapján pedig a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 3-tól 18 éves korú gyermekek részére a téli szünidei déli meleg főétkezést az önkormányzat ingyen biztosítja. Óvodáskorú gyermek esetén csak az óvoda zárva tartásának időtartama alatt jár étkezés.

Közmeghallgatás

Orosháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. november 30-án (csütörtök) 16.00 órai kezdettel a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 54. §-a alapján közmeghallgatást tart a Városháza I. emeleti Nagytanácskozó termében, melyre tisztelettel meghívom.

Top http://www.oroshaza.hu/wp-content/plugins/wp-accessibility/toolbar/css/a11y-contrast.css