Almenü

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság Magyarországon 2005 óta létezik, budapesti székhelyű, országos hatáskörű autonóm közigazgatási szerv, amelyet speciális feladatokkal ruház fel a diszkrimináció elleni küzdelemben az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló 2003. évi CXXV. törvény.

Content imageContent image

Katasztrófavédelmi
tájékoztató

Az utóbbi időben megnövekedett a csatorna építések kapcsán a földgáz elosztóhálózatokban bekövetkező balesetek (vezetékrongálások) száma. Mit tegyünk, ha megrongálódott a gázelosztó vezeték?

Content image

Nyári napközis szolgáltatás

Orosháza Város Önkormányzata nyári napközis foglalkozást szervez a településen élő azon 6-14 éves korú gyermekek részére, akiknek a nyári szünidő alatt a szülők nem tudják biztosítani a napközbeni ellátását, segítséget nyújtva ezzel a családoknak. Emellett lehetőséget kívánunk biztosítani a rászoruló, halmozottan hátrányos helyzetű tanulóknak is a részvételre.

Felhívás – Nyári szünidei déli meleg főétkezés

Orosháza Város Önkormányzatának döntése alapján pedig a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 5 hónapostól 18 éves korú gyermekek részére a nyári szünidei déli meleg főétkezést 2018.06.18-08.15. közti időtartamban munkanapokon az önkormányzat ingyen biztosítja.

Top http://www.oroshaza.hu/wp-content/plugins/wp-accessibility/toolbar/css/a11y-contrast.css