Almenü

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság Magyarországon 2005 óta létezik, budapesti székhelyű, országos hatáskörű autonóm közigazgatási szerv, amelyet speciális feladatokkal ruház fel a diszkrimináció elleni küzdelemben az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló 2003. évi CXXV. törvény.

Content imageContent image

Katasztrófavédelmi
tájékoztató

Az utóbbi időben megnövekedett a csatorna építések kapcsán a földgáz elosztóhálózatokban bekövetkező balesetek (vezetékrongálások) száma. Mit tegyünk, ha megrongálódott a gázelosztó vezeték?

Content image

Közmeghallgatás

Orosháza Város Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. október 19. napján (csütörtök) 18.00 órai kezdettel nemzetiségek jogairól szóló 2011. évi CLXXIX. törvény 97. §-a alapján Közmeghallgatást tart

FELHÍVÁS

Tisztelt Szülő/Törvényes képviselő! Hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek számára az őszi szünidei déli meleg főétkezést az önkormányzat ingyen biztosítja.

Orosháza Város Önkormányzata

Hírdetmény

Orosháza Város Önkormányzata nyilvános pályázati eljárás keretében meghirdeti hasznosításra bérbeadás útján az 5900 Orosháza, Gyopárosi út 3. szám alatti Szálloda épület, Konyha és Étterem épület – a hozzájuk tartozó ingó eszközökkel – és Kalandpark ingatlanokat

Top http://www.oroshaza.hu/wp-content/plugins/wp-accessibility/toolbar/css/a11y-contrast.css