Almenü

Bogárzói lóversenypálya

A bogárzói lóversenypálya vidéki viszonylatban egyedülálló módon sportfogadással egybekötött lóversenyeket tart. Évtizedek óta a város és környékének közkedvelt eseményei a nagyobb ünnepeken megrendezésre kerülő lóversenyek, sportbemutatók.

Az Orosházi Szabadidőpark és Lovassport Egyesület honlapja: http://www.oroslovas.hu/ • e-mail: info@oroslovas.hu • cím: 5900 Orosháza, Alsótanyák 45. • telefon: +36-30/938-4421

Az Orosháza-bogárzói lóversenypályát, amely mintegy 25 ha területen fekszik, 1600 m-es hitelesített galopp-pályával, akadály- és ugrópályával, az Orosházi Új Élet Mezőgazdasági Szövetkezet hozta létre 1968-ban. Jelenleg az ingatlan tulajdonosa Orosháza Város Önkormányzata, üzemeltetője az Orosházi Városi Lóversenypálya Hasznosító és Szolgáltató Nonprofit Zrt.. A pálya a Tótkomlós felé vezető úton helyezkedik el, közvetlenül a város szélén, Alsótanyák 45. sz. alatt.

A lóversenyek szervezése mellett az Orosházi Szabadidőpark és Lovassport Egyesület kiemelt feladata a lovassport utánpótlás nevelése.

Lóverseny Bogárzón

Sportbemutatók Bogárzón

A bogárzói lóversenypálya a Google Maps térképén


Bogárzói lóversenypálya nagyobb térképen való megjelenítése

Top http://www.oroshaza.hu/wp-content/plugins/wp-accessibility/toolbar/css/a11y-contrast.css