Almenü

Adományt kapott a gyermekosztály

Játékok, könyvek, édesség töltötték meg a dobozokat, melyeket csütörtökön adtak át a kórházban.

Csütörtökön délelőtt dr. Kiss-Rigó László Szeged-Csanádi megyés püspök, Simonka György országgyűlési képviselő, Tóth Zoltánné, a Magyar Vöröskereszt Békés megyei igazgatója és Priskin János, az adománygyűjtő akció koordinátora adománycsomagokkal sétált be a kórház kapuján. Július 11-én a pusztaottlakai gyereknap karitatív célkitűzéseként összegyűjtött adományok egy részét adták át a kórház képviselőinek.

Több doboznyi adománnyal érkezett a képviselő (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Több doboznyi adománnyal érkezett a képviselő (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Simonka György, mint a jótékonysági program ötletgazdája elmondta, nem véletlenül esett a választásuk már második alkalommal a gyermekosztályra.
– Megkérdeztük a Likfest parkba kilátogatókat, kinek szánják az ajándékaikat. Legtöbben olyan gyerekeknek adták volna legszívesebben, akik nem lehettek ott a rendezvényen, innen jött a gondolat, hogy a kórházban ápolt lurkók kapják az adományok java részét.

Dr. Duray Gergő főigazgató és dr. Varga Sándor osztályvezető főorvos köszönetét fejezte ki a figyelemért, s mind a püspöknek, mind a képviselőnek és segítőinek sok erőt kívántak a folytatáshoz.

Az adománycsomagban több mint 300 darab könyv, 1200 játék és 400 csokoládé érkezett Orosházára, amiből a gyerekosztály kis betegei jó kedvet meríthetnek.

Forrás: OrosCafé

,

Még nincs hozzászólás.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Top http://www.oroshaza.hu/wp-content/plugins/wp-accessibility/toolbar/css/a11y-contrast.css