Almenü

Helyi média: OrosCafé, Orosházi Élet, Orosházi Városi Televízió

Az önkormányzat tulajdonában lévő Orosházi Média Kft. (az OrosCafé hírportál, az Orosházi Élet hetilap, valamint az Orosházi Városi Televízió fenntartója) a helyi történéseket az elektronikus és nyomtatott sajtó lehetőségeivel közvetíti a város lakossága felé (a lenti bemutató diaképeire kattintva az adott médium oldala megnyílik).

Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail

 

A nevezett médiumok szoros együttműködésben dolgoznak, ezért a hírek minden csatornán való megjelenítése zökkenőmentes, így szavatolva van a város történéseinek minél teljesebb megörökítése a jelen és utókor számára.

Az OrosCafé hírportál 2009-ben indult, elsősorban Orosházi vonatkozású híreket továbbít az internetes olvasóközönségnek. Saját hírszerkesztőséggel rendelkezik, újságírókkal, fotósokkal. Kínálatában helyet kap a városi szintű politika, közélet, rendszeres beszámolókat közöl sporteseményekről, kulturális rendezvényekről, a helyi szervezetek által rendezett programokról. Az igen gazdag fotógalérián túlmenőleg saját készítésű videoanyagai is vannak, melyeket ezen a YouTube csatornán lehet megtekinteni.

Az Orosházi Élet ingyenes hetilapként tudósít a helyi és részben kistérségi eseményekről. A 14600 példányban megjelenő hetilap 2013. január elsejétől megújult formában jelenik meg 8 oldalon, színes kivitelben.

Az Orosházi Városi Televízió heti két híradóval, ezenkívül sportesemények felvételeivel, kommentár nélküli rovatokkal, valamint más országos helyi televízióknak készült műsorokkal jelentkezik (és ismétlésekkel). A televízió archívuma több, mint 20 évre nyúlik vissza, az itt található nyersanyagok a város életének fontos dokumentációi.

, , , ,

Még nincs hozzászólás.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Top http://www.oroshaza.hu/wp-content/plugins/wp-accessibility/toolbar/css/a11y-contrast.css